25 Nisan 2016 Pazartesi

NOVA LAUNCHER (Android Marshmallow 6.0) APK İNDİR!

Launcher Açıklaması;

Son derece özelleştirilebilir, performans odaklı, ana ekran
Hiçbir yerine kabul! Nova Launcher boyunca tam Materyal Tasarımı kucaklayan çağdaş Android için en iyi başlatıcısı vardır.


Nova Launcher kontrol ve özelleştirebilirsiniz biriyle ana ekranı değiştirir. Simgeler, düzenleri, animasyonlar ve daha değiştirin.





Launcher Ana Ekran Görüntüsü




Slither i.o APK FULL İNDİR

Oyun Açıklaması;

Online diğer insanlara karşı oyna! Eğer büyük yılanı olabilir mi?

Dikkat - kafan başka yılan dokunursa, patlayabilir ve daha sonra oyun sona erer. YOU içine çalıştırmak için diğer yılanları alırsanız, o zaman ONLAR patlayacak ve onların kalıntılarını yiyebilir!

diğer oyunların aksine, sen küçücük olsanız bile bir mücadele şansı var! olursa olsun ne boyutu - Bir çevik denizci iseniz, onları yenmek için çok daha büyük bir yılan önünde saptırmak olabilir!

Günün en büyük yılan TÜM DÜNYA göreceği bir zafer mesajı ayarlamak için alır!

Oyundan Görüntüler





                  BURAYA TIKLA,İNDİR!

Minecraft PE 0.15.0 Beta Tester Olma! LİNK

👉BURAYA TIKLA, BETA TESTER OL

                       
Şimdilik Bu kadar! 





Mehmet Çotuk


     

24 Nisan 2016 Pazar

Dumb Ways To DİE FULL APK İNDİR!

Oyun Açıklaması;

Sen videoyu-şimdi gördüm bu adorably aptal karakterlerin hayatları senin elinde bulunmaktadır.

Eğer bir tren istasyonu için tüm tatlı aptal karakterler toplamak yüksek puanlar elde etmek ve her şeyi başlatan ünlü müzik video kilidini açma girişimi olarak 15 komik mini oyunların keyfini çıkarın.

Piranhalar ve platformlardan yılan ve hemzemin-musluk, tokatlamak, ve güvenle ™ ÖLMEK İÇİN APTAL YOLLARI geniş bir yelpazede kaçmak için fiske için.

Şimdi ÜCRETSİZ oyun indirin ve hatırlıyorum, trenler etrafında güvenli olması. Metro bir mesaj.

GAMEPLAY
- Neden yangın onun saç? Kimin umurunda, sadece KOŞ!
- Çabuk kusmuk ücretsiz ekranı silin
- Denge bu sallanıyoruz tutkal yiyen
- Bu değerli özel parçaların aralık dışında piranhalar Flick
Çok geç Swat eşekarısı önce -
- İyi içinde bu psikopat katili davet
- Dikkatli bir tost dan çatal kaldırmak
- Yardım kendi kendini eğitmiş pilotlar
- Geri aptallar platformun kenarından alın
- Hemzemin sabret
- Hayır parça geçiş! Bile balonlar!
- Av sezonunda gerçek aşkı bulun
- Bir şeker duş için ayı Duck
- Kırmızı tuşa basın, üzerine git
- Ve kim çıngıraklı hardal hakkında çok seçici olduğunu biliyordu?


👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR!👈👈👈

Oyundan Görüntüler:




FNaF 1 FULL DOWNLOAD APK LİNK!

Oyun Açıklaması;

Hem çocuklar ve ebeveynler kadarıyla göz görebilirsiniz eğlence ve yemek için gelen Freddy Fazbear en Pizza, en yeni yaz iş hoşgeldiniz! Ana cazibe elbette Freddy Fazbear ise; ve onun iki arkadaşı. Onlar kalabalıklar lütfen programlanmış robotlar animatronic vardır! robotların davranışı ancak geceleri biraz öngörülemeyen haline gelmiştir, ve bir tamirci bulmak için daha güvenlik görevlisi olarak işe çok daha ucuz oldu.

Küçük ofis itibaren dikkatle güvenlik kameraları izlemek gerekir. Sen (kurumsal bütçe kesintileri, bilirsin) gecelik kullanmak için izin konum elektrik çok sınırlı miktarda var. Eğer gece-artık güvenlik kapıları ve artık ışıklar için güç tükendi zaman demektir! Freddybear veya arkadaşları onların doğru yerlerde değilse bir şey yani sağ değilse, siz monitörlerde onları bulmak gerekir ve gerekirse kendinizi korumak!

"Oyunun kontrolleri ve öncül bütün sadeliği için, Freddy Beş Gece korkutucu. Bu tasarım ve incelik içinde zeka korkunç bir deneyim yapmak için nasıl kullanılabileceği bir fantastik örnek. Basit hareketsiz görüntüleri ve uygun karakter tasarımı çalmak Bu oyunda göstermek, ve Scott cawthon ürpertici bebek ve oyuncak bakarken insanlar hissediyorum gizli korkuları hakkında oldukça çok şey bildiğini gösteriyor. O korku eker nasıl zarif ve mutlaka kendi korkunç oyunlar seven herkes içindir.

                                 👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR👈👈👈
Oyundan Görüntüler:









FNaF 2 FULL APK DOWNLOAD LİNK!!

Oyun Açıklaması;


Bu oyun ram 512 meg GEREKTİRİR unutmayın. Cihazınız satın almadan önce çalıştırmak mümkün olacak emin olun. Eğer yeni bir telefonunuz varsa o zaman bu bir problem olmamalı!

Eğer telefonunuz çalışacaktır eğer emin değilseniz, Googleplay de mevcuttur DEMO İLK İNDİR!

-------------------------------------------------- ----------------------------

Yeni ve geliştirilmiş Freddy Fazbear en Pizza Hoş geldiniz!

Freddy 2 Beş Gece, eski ve yaşlanma animatronikler karakter, yeni bir döküm ile birleştirilir. Bunlar yerel suç veritabanlarına bağlı, çocuk dostu, yüz tanıma teknolojisi son ile güncellenen ve hem çocuklar ve yetişkinler için güvenli ve eğlenceli bir gösteri koymak için söz veriyorum!

Ne yanlış gidebilir?

Yeni güvenlik görevlisi çalışma geceleri gibi, işinizi kameraları izlemek ve emin bir şey yapmaktır saat sonra yanlış gider. Bir önceki bekçi (o zamandan beri gün vardiya taşındı) ofise almaya çalışırken karakterler hakkında şikayet etti. Yani işinizi kolaylaştırmak için, onlar yanlışlıkla ofis girmeniz gerekiyorsa yalnız bırakarak içine animatronic karakterleri aptal olmalı senin çok kendi boş Freddy Fazbear kafa ile sağlanmıştır oldum.

Her zaman olduğu gibi, Fazbear Eğlence ölüm ya da parçalanması için sorumlu değildir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                  👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR!👈👈👈
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23 Nisan 2016 Cumartesi

Dream League Soccer 2016 Değişik Şarkılar FULL APK DOWNLOAD!

Oyun Açıklaması;

Dream League Soccer 2016 her zamankinden daha iyi bir şekilde geldi! Bildiğimiz futbol mazide kaldı, dünyanın EN iyi takımını kurmak da SANA Düşüyor. FIFPro™ lisanslı gerçek oyuncuları transfer et, kendi stadyumunu inşa et ve Futbol Yıldızlığına giden yolda zafere doğru ilerlerken Dream League Online ile Dünyaya kafa tut!

Dream League Soccer 2016'yı hemen ÜCRETSİZ indir!
* Tablet tam destek içerir! *

*****************************************************
LÜTFEN DIKKAT

* Bu oyunu oynamak ücretsizdir ancak bazı ek içerik ve oyun içi öğeler gerçek para karşılığı satın alınabilir.

* Para, oynarken veya video izleyerek kazanılabilir ancak 5,29 TL - 52,99 TL arasında değişen paketler halinde de satın alınabilir.

* Bu uygulama oyun içeriği ve reklam indirmek için WiFi veya mobil veri (varsa) kullanır. Ayarlar/Mobil Veri'ye girerek bu oyunun mobil veri kullanımını devre dışı bırakabilirsin.

* Bu uygulama üçüncü taraf reklam içerir. Mağazadan oyun para birimi satın alırsan reklamlar devre dışı bırakılır.

*****************************************************
RÜYA TAKIMINI YÖNET
Diego Costa ve Aaron Ramsey gibi en iyi süper yıldız oyuncuları transfer ederek kendi özel Rüya Takımını yarat! Dizilimini seç, tarzını kusursuz hale getir ve prestijli Elit Kümenin en üst sıralarına çıkmak için 6 Ligde yükselirken karşına çıkan tüm takımları alt et. Bu işin üstesinden gelmek için gerekenlere sahip misin?

GERÇEKÇİ YENİ OYUN DENEYİMİ
Akıllı ve taktikle hareket eden yapay zekanın, zorlayıcı ve bağımlılık yapan bir deneyim yaşatmasına hazır ol. Yepyeni görseller, gerçekçi animasyon ve dinamik oynanışla, Dream League Soccer 2016 bu güzel oyunun özünü yakalayabilen kusursuz Futbol paketidir.

DÜNYAYA AÇIL
Dream League Online , rüya takımını dünyadaki en iyilerle karşı karşıya getiriyor. En iyi takımın seninki olduğunu herkese göstermek için sıralamalarda yüksel!

ÖZELLİKLER
* FIFPRO™ lisanslı oyuncular en gerçek Dream League Soccer deneyimini avucunun içine getiriyor!
* Kendi Rüya Takımı yaratma, özelleştirme ve kontrol etme özgürlüğü!
* İlerleyebileceğin 6 Küme ve 7'den fazla Kupa yarışması!
* Süper yıldızlarını sergilemek için kendi stadyumunu inşa et!
* Oyuncularını daha isabetli ve isteğine uygun olarak geliştir
* Seni oyuna bağlayacak Sezon hedefleri!
* Kimin üst sıralarda olduğunu görmek için Google Play başarıları ve liderlik tabloları!
* Kendi formalarını özelleştir ve içe aktar!
* Google Play Cloud'a sahip cihazlar arasında ilerlemeni eşzamanla!
* Sunset Sons'dan özel oyun müzikleri

👉👉👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR!👈👈👈👈👈


Not: Oyun Açıldıktan Sonra Ek Veri (Dosya) İsteyecektir. Onaylayıp Yüklenmesini Bekleyiniz...

FNaF 3 FULL APK DOWNLOAD LİNK!!

Oyun Açıklaması;


"Fazbear en Fright: Korku Attraction" Freddy Fazbear en Pizza Kapılar, gerçekleşen olayların bir rivayete ve çocukluk hafızasında, ancak sahipleri daha fazla bir şey yok olmuştur bulunuyor kapalı Otuz yıl sonra efsane canlandırmak ve deneyimi yapmak için kararlı büyük çaba gidiyor, patronları için mümkün olduğunca otantik ihmal ve harabe onlarca yıllık hayatta olabilecek bir şey bulmak için.

İlk başta sadece boş kabukları, bir el, bir kanca, eski bir kağıt tabak bebek, ama sonra olağanüstü bir keşif yapıldı vardı ...

cazibe artık bir animatronic vardır.

----------------------------

Birçok kişi çünkü küçük ekran boyutu mobil sürümünde iyi sonunu almak mümkün olup olmadığını sordu. İyi biten ancak PC sürümü biraz farklıdır almak için yol almak CAN.



👉👉👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR!👈👈👈👈👈

FNaF 4 FULL APK Download!

        BU KEZ TERÖR EVE KADAR TAKİP ETTİ!


NOT: Bu oyun RAM en az 512 meg gerektirir. Daha az olan telefonlar çökebilir!

Freddy'nin orijinal öyküye Beş Nights bu son bölümde bir kez daha Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy ve gölgelerde pusuda daha da kötü şeylere karşı kendinizi savunmak gerekir. Rolünü henüz bilinmeyen bir çocuk gibi oynamak, kapı izlerken, yanı sıra dolaba veya arkanızda yatağa girişim olabilir istenmeyen yaratıkları savuşturmak ile 06:00 kadar kendinizi korumak gerekir.

Kendini korumak için sadece bir el feneri var. Bu koridorlar kadar sonunda sürünen olabilir şeyler korkutup kaçırmak, ama dikkatli olun, ve dinleyecek. Bir şey süründü varsa onun gözünde çok yakın, o zaman parlayan ışıklar sonu olacak.
   

👉👉👉👉👉BURAYA TIKLA, İNDİR!👈👈👈👈👈



---------------Mehmet Çotuk------------------

21 Nisan 2016 Perşembe

Minecraft PE Realms (0.15.0) Build 2 APK

        Dikkat: APK dosyası P.A.H (Paket Ayrıştırma Hatası) verebilir.




                              👉İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLA!👈

5.Sınıf Bursluluk Sınavları.RAR İNDİR!

                                                   İNDİR! İNDİR! İNDİR!



                                                      👉BURAYA TIKLA👈

19 Nisan 2016 Salı

Accu Weather Platinum APK İNDİR!

               LİNK APK

  👉👉👉👉👉İNDİR!👈👈👈👈👈

FNAF WORLD APK, FNAF 1-2 CHEAT MODE APK

İndir



👉👉👉👉👉BURAYA TIKLA!👈👈👈👈👈

Not: Fnaf Oyunlarını yüklemek için diğer oyunu silmenize gerek yok. Bu APK dosyası farklı paket isimlidir.