24 Nisan 2016 Pazar

FNaF 2 FULL APK DOWNLOAD LİNK!!

Oyun Açıklaması;


Bu oyun ram 512 meg GEREKTİRİR unutmayın. Cihazınız satın almadan önce çalıştırmak mümkün olacak emin olun. Eğer yeni bir telefonunuz varsa o zaman bu bir problem olmamalı!

Eğer telefonunuz çalışacaktır eğer emin değilseniz, Googleplay de mevcuttur DEMO İLK İNDİR!

-------------------------------------------------- ----------------------------

Yeni ve geliştirilmiş Freddy Fazbear en Pizza Hoş geldiniz!

Freddy 2 Beş Gece, eski ve yaşlanma animatronikler karakter, yeni bir döküm ile birleştirilir. Bunlar yerel suç veritabanlarına bağlı, çocuk dostu, yüz tanıma teknolojisi son ile güncellenen ve hem çocuklar ve yetişkinler için güvenli ve eğlenceli bir gösteri koymak için söz veriyorum!

Ne yanlış gidebilir?

Yeni güvenlik görevlisi çalışma geceleri gibi, işinizi kameraları izlemek ve emin bir şey yapmaktır saat sonra yanlış gider. Bir önceki bekçi (o zamandan beri gün vardiya taşındı) ofise almaya çalışırken karakterler hakkında şikayet etti. Yani işinizi kolaylaştırmak için, onlar yanlışlıkla ofis girmeniz gerekiyorsa yalnız bırakarak içine animatronic karakterleri aptal olmalı senin çok kendi boş Freddy Fazbear kafa ile sağlanmıştır oldum.

Her zaman olduğu gibi, Fazbear Eğlence ölüm ya da parçalanması için sorumlu değildir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                  👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR!👈👈👈
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder