24 Nisan 2016 Pazar

FNaF 1 FULL DOWNLOAD APK LİNK!

Oyun Açıklaması;

Hem çocuklar ve ebeveynler kadarıyla göz görebilirsiniz eğlence ve yemek için gelen Freddy Fazbear en Pizza, en yeni yaz iş hoşgeldiniz! Ana cazibe elbette Freddy Fazbear ise; ve onun iki arkadaşı. Onlar kalabalıklar lütfen programlanmış robotlar animatronic vardır! robotların davranışı ancak geceleri biraz öngörülemeyen haline gelmiştir, ve bir tamirci bulmak için daha güvenlik görevlisi olarak işe çok daha ucuz oldu.

Küçük ofis itibaren dikkatle güvenlik kameraları izlemek gerekir. Sen (kurumsal bütçe kesintileri, bilirsin) gecelik kullanmak için izin konum elektrik çok sınırlı miktarda var. Eğer gece-artık güvenlik kapıları ve artık ışıklar için güç tükendi zaman demektir! Freddybear veya arkadaşları onların doğru yerlerde değilse bir şey yani sağ değilse, siz monitörlerde onları bulmak gerekir ve gerekirse kendinizi korumak!

"Oyunun kontrolleri ve öncül bütün sadeliği için, Freddy Beş Gece korkutucu. Bu tasarım ve incelik içinde zeka korkunç bir deneyim yapmak için nasıl kullanılabileceği bir fantastik örnek. Basit hareketsiz görüntüleri ve uygun karakter tasarımı çalmak Bu oyunda göstermek, ve Scott cawthon ürpertici bebek ve oyuncak bakarken insanlar hissediyorum gizli korkuları hakkında oldukça çok şey bildiğini gösteriyor. O korku eker nasıl zarif ve mutlaka kendi korkunç oyunlar seven herkes içindir.

                                 👉👉👉BURAYA TIKLA,İNDİR👈👈👈
Oyundan Görüntüler:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder